Еко-тренд: Поєднання "хіппі" і модного "сільського" хіту літнього сезону

Оскільки зараз в тренді турбота про екологію, плетені капелюхи і пляжні сумки дуже швидко набувають популярності.


Солома - вельми цікавий матеріал у жіночому гардеробі, який має доволі творчий потенціал. Сьогодні солома знову увійшла в моду, і аксесуари з цього матеріалу є стильним трендом літнього сезону 2017 року.

Про це розповіла іміджмейкер Олена Штогрина.

Найчастіше солому можна зустріти на літніх капелюхах - вони чудово підійдуть для відпочинку на природі або пляжної відпустки. Крім того, що такі головні убори дуже практичні та захищають обличчя, волосся і декольте від сонячних променів, вони можуть бути ще і неймовірно стильними та різноманітними.

Не тільки світлі жовті капелюхи будуть актуальними в прийдешньому літньому сезоні. Вони можуть бути абсолютно будь-яких кольорів, але багато дизайнерів, поряд з класичним солом'яним кольором вибрали темні тони. Чорний (Erdem) однозначно додасть загадковості, так само як і темно-сірий і чорнильно-синій (Emporio Armani). Але у Emilio Pucci ми побачили найоригінальніший варіант - поля капелюхи розділені на соломинки і спускаються на обличчя на зразок бахроми або чорної вуалі.

Оскільки зараз в тренді турбота про екологію, плетені капелюхи і пляжні сумки дуже швидко набувають популярності. Такі речі та аксесуари виглядають дуже мило і природно. Своїм дизайном вони нагадують сільські кошики, але при цьому не виглядають дешево і нудно.

І без того привабливий дизайн сучасних солом'яних сумочок часто вишукано оформляються стрічками, бантами, стразами, аплікаціями з тканини, металевими підвісками і вишивкою. Подібні аксесуари будуть дуже до речі стилю "хіппі" - квітчастим платтям або спідницям у підлогу, потертими джинсами і шортам.

Однак будь-який літній сарафан, топ або туніка будуть чудово гармоніювати з сумочкою із соломи. Одним словом, солома, як справжній природний матеріал, дуже вдало гармонує із натуральними тканинами та аксесуарами з таких же натуральних "продуктів": льон, бавовна, дерево чи пробка.



Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...