Джамала розповіла, коли народить первістка і що вже написала колискову (відео)

Співачка уперше розповіла про свою вагітність та про свої плани, з нею пов'язані.

Джамала підтвердила чутки про свою вагітність

Вагітна Джамала народить навесні і до появи маляти планує переїхати у нову трикімнатну квартиру, яку їй подарувала мерія після перемоги на "Євробаченні", повідомляють Патріоти України з посиланням на відео з You Tube.

«Досить логічний ланцюжок у нас вийшов. Спочатку одруження, потім ми чекаємо на дитину. Мені дивно, коли кажуть, що поживемо для себе. Мені здається, що люди живуть для себе і для того, щоб народжувати дітей. Мені дуже хочеться велику родину», - переконує дівчина.
У декретну відпустку Джамала не збирається.

«У мене декретна відпустка збігається з "Голосом країни" і національним відбором "Євробачення". Такі ж самі дати», - розповідає співачка.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...