Дизайнер фонду "Повернись живим" створив "Волонтерську Абетку"

Абетка була презентована волонтерами ЗСУ напередодні Дня знань.

Кожна літера — один із предметів, які волонтери передавали і передають в АТО, йдеться у блозі волонтерів на 24 каналі.

"За три роки війни ситуація на фронті суттєво змінилася. Але волонтерська допомога все ще лишається актуальною. Так, зараз нема потреби везти на передову форму, спальники та карімати, але потреба в тепловізорах, квадрокоптерах та іншій техніці все ще є, і не мала", — кажуть у волонтерському фонді.

Намалював "Абетку" дизайнер, який сам служив в АТО Анатолій Ковбель. До мобілізації він працював дизайнером у креативних агенціях, а у 2014 році пішов на фронт.

"Добровольцем пішов під час третьої хвилі. Оскільки строкову службу проходив з прикордонниками, то і воювати пішов до лав Державної прикордонної служби. Перша комендатура була під Мар’їнкою, завершив служити у 2015-му під Маріуполем, в р-н Павлополя. В АТО сам бачив, яку роль відіграє допомога людей. Не лише в технічному, але й моральному сенсі", – каже він.

Після демобілізації АТОвець допомагає армії в лавах "Творчих військ".

Щодня протягом вересня волонтери будуть публікувати одну з літер на сторінці "Повернись живим" у Facebook і розповідати, як зображений на ілюстрації предмет допомагає ЗСУ наблизити перемогу.

Джерело


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...