Кінець літа і початок осені в лісах знаменується розпалом
Щоб у тебе вийшли вдалі, смачні і апетитні
Не забувай, що гриби можуть бути підступними та небезпечними. Головне, щоб ти точно була впевнена в безпеці знайденого гриба. Якщо маєш хоч найменші підозри, гриб краще викинути і не ризикувати!
Які ж гриби можна маринувати, крім усім відомих печериць? Білі, маслюки, лисички, рижики, красноголовці, підберезники, сироїжки, зеленушки, опеньки, грузді та інші.
Взагалі, перш ніж займатися грибами, їх потрібно розсортувати за видами, оскільки різні гриби можуть готуватися по-різному. Навіть розмір має значення. Дрібні гриби маринуються ціленькими, у великих слід відокремити шляпки від ніжок і за необхідності також порізати. Маслюки перед маринуванням слід очистити від шкірки.
Перед маринуванням гриби рекомендується ненадовго замочити в холодній підсоленій воді. Так вони легше очистяться і промиються.
Пропонуємо тобі приготувати мариновані гриби, якими із задоволенням поласують твої гості і зараз, і взимку, якщо ти закатаєш пару баночок про запас.
Даний рецепт розрахований на 6 півлітрових баночок маринованих грибів.
Мариновані гриби: рецепт без стерилізації
Інгредієнти з розрахунку на 1 л:
Мариновані гриби - приготування:
Смачного!
Імбир використовують як приправу, добавки в напої, а також з метою лікування. Але як він подіє на ваш організм? Якщо почати вживати свіжий імбир щодня, то дуже скоро ви помітите позитивні зміни в організмі. Найкраще додавати невеликі шматочки кореня ім...
Джина також розповіла про свій раціон та відкрила свій погляд на психологію. Австралійка Джина Стюарт, визнана найгарячішою бабусею в світі, заявила, що підтримувати зовнішній вигляд їй допомагають суворий режим догляду за шкірою й дієта. До того ж вон...