Духовні скрепи: У Росії ігумен-мотоцикліст з братом влаштували гонки на трасі, які закінчилися їх загибеллю і смертю пенсіонера (відео)

В російському Ульяновську ігумен-мотоцикліст з братом влаштували ДТП, в якому загинули самі і вбили пенсіонера. Шоком для людей стало те, що винуватцем масштабної аварії, в якій загинули люди, став настоятель місцевого храму ігумен Флавіан

Шокирующие кадры с места ДТП в Ульяновске поразили общественность. Но еще большим шоком для людей стало то, что виновником масштабной аварии, в которой погибли люди, стал настоятель местного храма игумен Флавиан (Юрий Лапухов).

Масштабное ДТП с участием двух мотоциклов и нескольких автомобилей произошло в Ульяновской области на трассе Саранск – Сурское – Ульяновск.

Скріншот з відео

Два мотоциклиста устроили гонки на трассе. На огромной скорости, которая, по оценкам экспертов, могла достигать 150 км в час, мотоциклисты выехали на встречную полосу ради совершения маневра. Однако вернуться на свою полосу они не смогли. Один из них врезался в автомобиль Renaut Logan, буквально разнеся его на куски. Мотор автомобиля отлетел на несколько десятков метров. Водитель автомобиля и мотоциклист погибли на месте еще до приезда скорой помощи. Пассажир автомобиля получил ранения.

Второй мотоциклист также протаранил два автомобиля и скончался в результате удара.

Позже выяснилось что организаторами гонки был настоятель храма мученицы Татианы игумен Флавиан и его младший брат.

Очевидец происшествия поделился в Сети видео, снятым в момент аварии.

Джерело: "Газета.ру"

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...