Доступний всім! Названо найкорисніший фрукт для очей

Здоров'я очей кардинально покращиться, якщо всього один раз в тиждень їсти цей фрукт.

До такого висновку прийшли вчені з університету Сіднея в Австралії і опублікували статтю про це в American Journal of Clinical Nutrition, повідомляють Патріоти України.

По информации исследователей, собранные ими данные показывают, что флавоноиды, содержащиеся в мякоти и корке апельсинов, защищают сетчатку от дегенерации,

Медики провели эксперимент, в котором приняли участие несколько тысяч человек разных возрастов, проживавшие последние 15 лет в ряде городов Австралии.

Помимо доли цитрусов в диете этих людей ученых интересовало и то, какие еще источники флавоноидов, таких как чай, яблоки или вино, они употребляют и есть ли разница в их воздействии.

Наблюдения показали, что употребление в пищу хотя бы одного апельсина в день снижало вероятность частичной или полной дегенерации сетчатки на 60%, а остальные источники флавоноидов снижали этот риск на заметно меньшие значения – около 25–30%.

Джерело: Коментарії
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...