"Достойный партнер 2017": Військова техніка НАТО прибула до Грузії для участі в навчаннях

До Грузії прибула військова техніка НАТО для участі в міжнародних армійських навчаннях "Гідний партнер 2017".

Фото: прибітие американской техники в Грузию (flickr.com usarmyeurope_images)

В Грузию прибыла военная техника НАТО для участия в международных армейский учениях "Достойный партнер 2017" (Noble Partner - 2017). Об этом сообщает "Грузия Online".

Сообщается, что часть техники доставлена на военный аэродром Вазиани в пригороде Тбилиси. Американские танки и БМП, прибывшие в портовый город Поти, были доставлены на место учений по железной дороге. Американские бронемашины "Страйкер" проследуют на место учений своим ходом.

За прибытием американской военной техники следил глава Восточного командования вооруженных сил Грузии, полковник Шавлего Табатадзе. Учения "Достойный партнер 2017" откроются 30 июля и завершатся 12 августа. 30 июля ожидается прибытие на учения вице-президента США Майка Пенса.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...