"Дорн - это не Моцарт", а "Монатик - я такое не слушаю"; Експерт про конкурентів в українському шоубізнесі

Директор з розвитку Work.ua Сергій Марченко оцінив двох конкурентів українського шоубізу.

Директор по развитию Work.ua Сергей Марченко на своей странице в соцсети Facebook пишет о том, что вся Украина уже знает, кто такой Иван Дорн. Каждый имеет право по-своему относится к его творчеству и эпатажу, по-разному оценивать нашумевшие клипы исполнителя. По словам Сергея Марченко, в целом Дорн выдает отличную клубную танцевальную музыку.

«Дорн - это не Моцарт, но ведь и его музыка создавалась не для консерваторий. Кстати, сам Иван в клипах выглядит блестяще. Это артист, а не навеки застывший в бриолине унылый клоун. Под шумок посмотрел и Монатика. Да, я такое не слушаю, но ведь качественно, глупо этого не признавать. Если сравнить качество шоу этих двоих с украинской эстрадой 2000-х годов, это небо и земля. Каролина Куек и ее колижанки с дешевыми полураздетыми кордобалетами выглядят просто жалко», - написал Сергей Марченко.

Он подчеркивает, что Дорн и Монатик - это пример современной украинской конкуренции в шоубизнесе. Парни, прошедшие кастинги, отбор и победившие на конкурсах даже весьма посредственных проектов, тут же стали звездами, недостижимыми для тех, у кого папа продюсер или муж - композитор. «Создайте конкурентную среду и она создаст качественный продукт. Все просто», - подытожил Марченко.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...