До суперкубку України: Гравцям "Шахтаря" внесли зміни в дизайн форми

Проведено зйомки проморолика домашньої форми сезону - 2017/18, головну роль у якому зіграли гравці "Шахтаря".

Презентація нової домашньої форми "Шахтаря" відбудеться до поєдинку за Суперкубок України

У ролі акторів виступили Бернард, Факундо Феррейра, Віктор Коваленко, Ярослав Ракицький та капітан Даріо Срна. Знімальний процес проходив на заміській базі команди в Святошино і в одній з київських фотостудій. Сценарій кліпу розробляв відомий український режисер Мар'ян Бушан.

"Шахтар" дуже сумує за рідним Донецьком, "Донбас Аренею" і своїми вболівальниками, - зазначив Мар'ян Бушан. - Ностальгія за домом лягла в основу нашого ролика. Ми хочемо створити таку історію, яка відображала б сьогоднішній побут команди. Адже футболісти більшу частину часу перебувають у роз'їздах, але при цьому вони не опускають руки і вірять, що повернуться. У новій формі зашифрована частинка дому "Шахтаря".

"Форма дуже красива, - ділиться враженнями капітан "гірників" Даріо Срна. - Сподобалося, що з'явилися кольори, що символізують нашу улюблену "Донбас Арену", за якою ми всі сумуємо".

"У "Шахтаря" завжди форма не тільки гарна, але й зручна, - каже захисник "оранжево-чорних" Ярослав Ракицький. - Мені дуже комфортно. Є деякі зміни в дизайні, а нові елементи на футболці тепер будуть нагадувати нам про "Донбас Арену".


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...