До сліз: Потужний кавер на український хіт вразив глядачів вокального проекту "Голос. Діти-4" (відео)

Ніно Басилая, Олександра Мазур і Ліза Калініна виконали неймовірний кавер на український хіт.

Глядачів вокального проекту "Голос. Діти-4" вразив потужний виступ учасників команди Дмитра Монатіка, які виконали кавер на хіт групи "Время и Стекло" під назвою "Ім'я 505", повідомляють Патріоти України.

Так, у першому раунді вокальних "боїв"Ніно Басилая, Олександра Мазур і Ліза Калініна заспівали популярну пісню у версії Монатіка.

Тренер вклав свій сенс у хіт, додавши в нього потужні речитативні рядки: "Я б хотіла нагадати про наших дітей, які потребують дорослих дій. Які потребують мир над головою... Я б хотіла, щоб всі стали трохи добрішими, добром, посмішками один одному душу гріли.... Мені б хотілося нагадати, поставтеся серйозно: в нашому світі все залежить від вас, дорослі".


Така варіація пісні дуже сподобалося учасникам групи "Время и Стекло" і навіть довела їх до сліз. Вокалістка колективу Надя Дорофєєва заявила, що це виконання хіта зобов'язане побити всі рекорди на YouTube.

Після виступу Монатік наголосив, що за допомогою цієї пісні хотів нагадати про те, що діти, які живуть у воєнний час, все бачать і вбирають у себе. Тому необхідно забезпечити їм мирні умови життя, за яких вони не захочуть втекти з країни.

Глядачі шоу також високо оцінили нову версію хіта. Вони зазначили, що виконання дівчат навіть довело їх до сліз.

Оригінал пісні можна послухати тут:

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...