До 2020-го року Seat випустить 6 нових моделей електромобілей

У Барселоні відгриміла прем'єра нового компактного кросовера Seat Aronaю Іспанська компанія також проводить конкурс на кращу назву для однієї з перших новинок, якою буде 7-місний кросовер, взяти участь, в якому може будь-хто.

На 2020 й рік у Seat запланований запуск електромобіляУ Барселоні відгриміла прем'єра нового компактного кросовера Seat Arona.

До 2020-го року Seat випустить 6 нових моделей . Три з них відкриють іспанському автовиробникові сегменти, в яких він на сьогоднішній день не представлений.

Однак це справа сьогодення, а іспанська автовиробник вже дивиться в майбутнє. Серед них буде 3 наступника нинішніх моделей і 3 абсолютно нових автомобіля.

Однією з перших новинок буде 7-місний кросовер, який стане флагманом бренду. На даний момент у нього немає імені, але воно стане відомо вже прийдешньої осені. Іспанська компанія проводить конкурс на кращу назву для моделі, взяти участь, в якому може будь-хто.

Порядку 130 тисяч шанувальників марки запропонували свої варіанти, з яких 10 103 були унікальними. В ході Франкфуртського автосалону 2017 іспанська компанія оприлюднить шорт-лист.

На 2020 й рік у Seat запланований запуск електромобіля, який буде побудований на платформі MEB, розробленої інженерами концерну Volkswagen спеціально для подібних моделей. Автовиробник розраховує, що запас ходу у нього складе близько 500 км. Третя новинка поки вкрита завісою таємниці.

У плани компанії також входить зміна поколінь Seat Leon.Разом з даною моделлю іспанська компанія покаже нову дизайнерську філософію бренду.Передбачається, що в лінійку моторів для неї увіллється гібридна силова установка.

Крім того, на світ з'явиться нова «заряджена» модель Cupra. В майбутньому, фірмовий логотип Cupra, з'явиться на електромобілі

Джерело

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...