Держава довела до смерті: У Дніпрі через чужі борги відключили газ ветерану Другої світової, який лежав при смерті

Звернення до компанії і до міської влади досі не принесли ніякого результату.

Дніпрогаз у листопаді 2018 року відрізав через чужі борги в 1440 грн газопостачання цілого стояка в багатоповерховому будинку в Дніпрі за адресою Тополь-1, будинок 25. Серед тих, хто залишився без газу, опинилася сім'я ветерана Другої світової війни 1927 року народження Олексія Полянчикова. Про це на своїй сторінці в Фейсбуці повідомила журналістка Любов Бурлакова, передають Патріоти України.

Звернення до компанії і до міської влади досі не принесли ніякого результату. 23 січня ветеран Олексій Полянчиков помер. Його вдова залишилася сама в квартирі без газу.

"Вчора (23 січня. - Ред.) помер учасник Другої світової війни Олексій Кирилович Полянчиков, 1927 року народження. Сьогодні (24 січня. - Ред.) відспівували. В кінці минулого року йому, лежачому ветерану, за яким доглядала стара дружина, відключили газ. За борги по стояку. У самого ветерана боргів не було. Звернення в "Дніпрогаз" і міськраду Дніпра й особисто, й офіційним запитом від телеканалу нічого не змінили. По його стояку газ так і не включили. Це Тополь-1, будинок 25. Сусіди допомагали, як могли, каші навіть їм варили і приносили. Загалом, відмучилася людина. сумно, що в таких умовах доживав свій вік учасник бойових дій. Кинутий державою і скривджений бездушним газовим монстром", - розповіла журналістка.

"Газ у нас відключили минулого року в листопаді місяці по трьох стояках, тому що були боржники. По моєму стояку борг був десь 700 грн, а по їхньому стояку борг був 1440 грн у квартирі на 5 поверсі. По третьому стояку були проблеми з документами. Приїхала газова служба та просто вирізала по 20 см труб. Ми свої два стояки повернули, а по їхньому стояку хлопці намагаються зробити відведення і обійти квартиру через яку відключили газ. Там не зовсім благополучна сім'я і з нею ніяк не можуть знайти спільну мову. Вона не хоче пустити інспектора, щоб перекрили газ у них у квартирі. Вони сперечаються: "У мене немає грошей, я не можу платити". Дай, будь ласка, опломбувати у себе в квартирі і плати по 10 грн, по 5. Чому мають страждати інші люди?", - розповіла сусідка пенсіонерів.

За її словами, вдові ветерана Другої світової війни Олексія Полянчикова Майї Кузьмівні небайдужі люди принесли електроплиту. Також сусіди періодично готують і приносять їй теплу їжу.

"Вона плаче. На майданчику ми зустрічаємося. Вона каже:"Померти нормально не можемо", - зазначає сусідка Полянчикових.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...