"Демократичні КримНаші" проти олігархічних: Ходорковський підтримув Навального на посаду президента Росії"

Колишній російський нафтовий магнат і в’язень Кремля Михайло Ходорковський закликав своїх прихильників підтримати на президентських виборах наступного року кандидатуру опозиціонера і борця з корупцією Олексія Навального.

Антипутінська опозиція розділена на багато груп, партій та окремих осіб, багато з яких боролися одне з одним

Заява Ходорковського, зроблена 15 квітня на конференції громадського руху «Відкрита Росія», стала черговим політичним маневром перед виборчою кампанією 2018 року, в якій Володимир Путін, як очікується, прагнутиме здобути черговий президентський термін.

Антипутінська опозиція розділена на багато груп, партій та окремих осіб, багато з яких впродовж багатьох років боролися одне з одним, руйнуючи зусилля зі створення єдиного фронту.

Після помилування Путіним у 2013 році, Ходорковський використовував свій рух «Відкрита Росія», намагаючись створити більш життєздатний опозиційний рух. Сьогодні Ходорковський заявив, що залишає посаду голови «Відкритої Росії».

Харизма Навального, популярність якого зростає, дали певну надію на те, що опозиційні групи об’єднаються довкола нього, незважаючи на деяку невизначеність стосовно попередніх переконань, що його прихильники називають сфабрикованими звинуваченнями.

«Заміна Путіна на іншого Путіна нас не може влаштувати. Саме тому я пропоную підтримати Навального на президентських виборах», – написав Ходорковський у Twitter.

Джерело

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...