Де у Росії найвища концентрація "ватників", - письменник

За словами письменника у Росії є доволі багато міст, які можуть претендувати на звання столиці "ватників".

Ян Валетов: шкода, що в державі, де залишились могили моїх предків, така висока концентрація моральних виродків
Письменник Ян Валетов на власній сторінці в соціальній мережі розмірковує з приводу того, чи існує поняття «моральне здоров’я нації» і де у Росії найвища концентрація «ватників», - про це інформує новинний портал replyua.net.

Так, Валетов згадує період, протягом якого йому часто доводилось бувати в Росії. За його словами, там є доволі багато міст, які можуть претендувати на звання столиці «ватників». Звісно, у великих містах, на зразок Москви та Санкт-Петербургу, теж чимало моральних покручів. Взагалі, свого часу російський імператор Петро І створив Кунсткамеру, де збирав всіляких виродків. Крім того, у Брюсселі є палата мір та ваг, де збираються еталонні зразки. Якщо розглядати еталони морального виродження, то саме в цих двох місцях і варто розмістити більшість росіян. Більше того – Валетов нагадує, що війна рано чи пізно закінчиться, а сусідство з Україною у РФ залишиться.

Українці ніколи не забудуть тієї тупої злості, імперської зверхності та брехливості, з якими росіяни поставились до них. Ці «ватники» можуть продовжувати істерики в інтернеті, обливання брудом нашої держави у світових ЗМІ та агресивну пропаганду на державному рівні. Все це добре – Гугл пам’ятає все. Таким чином росіяни роблять свій посильний вклад у процес остаточного розірвання всіх контактів зі своїми сусідами. Звісно, шкода, що держава, де залишились могили предків письменника, заселена такою кількістю моральних виродків. І можна довго переконувати себе, що пересічні росіяни не винні і це все – злочинний режим, але будь-який режим безсильний, якщо його не підтримують тисячі і сотні тисяч моральних покручів у Москві, Воронежі, Ставрополі, Ростові... - наголошує Валетов.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...