Давно такого адреналіну не отримував: Як Кличко по Києву на трамваї катався (відео)

Мер столиці Віталій Кличко показав журналістам на стоянці трамвай імені княжни Анни Ярославни і проїхався Борщагівською лінією у вагоні із зображенням князя Ярослава Мудрого.

Кадр з відео45 сучасних польських трамваїв Pesa, які закупив Київ, оформлять портретами видатних українців. Про це на своєму You Tube-каналі повідомила прес-служба Київської міської держадміністрації, передають Патріоти України. Мер столиці Віталій Кличко показав журналістам на стоянці трамвай імені княжни Анни Ярославни і проїхався Борщагівською лінією у вагоні із зображенням князя Ярослава Мудрого.

Кадр з відео

У кожному трамваї встановлять відеоекран, на якому демонструватимуть короткий ролик про ту чи іншу історичну персону.

"Це буде цікаво і корисно як киянам, так і туристам", – зазначив мер.



Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...