Чергова кремлівська "допомога" дітям окупованого Донбасу: Росія відправила в Україну путінський "гумконвой"

Вантажні автомобілі везуть понад 600 тонн нібито "гуманітарної допомоги".

Путінська "допомога"

Про це повідомляє прес-служба Міністерства України з надзвичайних ситуацій.

Вантажні автомобілі везуть понад 600 тонн нібито "гуманітарної допомоги". Зокрема, в МНС РФ говорять про постачання "дитячих продуктових наборів, медикаментів, будівельних матеріалів, художньої та навчальної літератури для підготовки до нового навчального року".

Колона пройде до державного кордону на пункти пропуску "Донецьк" і "Матвєєв Курган" для проходження "необхідних митних процедур", після цього вона продовжить рух у пункти призначення.

"До складу колони входять медики і технічний персонал, готові за необхідності надати в дорозі своєчасну допомогу водіям та співробітникам, які супроводжують вантаж", - резюмували в МНС РФ.

Джерело

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...