Через дурість Кабміну: "Украина может потерять очередного партнера в лице Эстонии", - нардеп Береза

В Україні назріває новий скандал з країною ЄС.

Україна може втратити чергового партнера в особі Естонії після рішення Кабінету міністрів зарахувати країну до офшорних зон. Про це написав на своїй сторінці в Facebook позафракційний народний депутат Борислав Береза, повідомляють Патріоти України.

У нас просто талант сорится с друзьями и делать из них врагов. Как глава группы межпарламентской дружбы Украины с Эстонией только что пообщался с послом Эстонии в Украине Gert Antsu. Выяснилось, что наш Кабмин своим постановлением внес Эстонию в список стран, которые Украина считает офшорными зонами. По этому вопросу с послом связывались уже и Премьер-министр Эстонии и эстонские СМИ. Там из-за всей этой истории разворачивается большой скандал.

Повторяю. Эстонию посчитали в Украине страной-офшором. Бред? Безусловно. Но не для нашего Кабмина. Как сказал мне сегодня один европейский дипломат : - Вы хотите испортить с Эстонией отношение, как с Венгрией? Тогда вы на верном пути.

Я уже переговорил по этому вопросу с Премьер-министром Владимиром Гройсманом. Он пообещал разобраться в кратчайшие сроки. Надеюсь, что он действительно быстро это сделает. Иначе нас ждет еще один конфликт и потеря еще одного партнера в Европе. А профессионально портить отношения с партнерами и друзьями в Украине уже научились. И это кощунственно по отношению к нашим европейским стремлениям.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...