Битва за мільярди: Претензії "Газпрому" до України в півтора рази більше українського бюджету, - Манн

Шанси виграти справу в Стокгольмському арбітражі у РФ дуже високі, що стане дуже неприємною подією для України.

Почти на пять миллиардов долларов увеличились претензии российского «Газпрома» к украинскому «Нафтогазу», и аппетит всегда приходит во время еды, и, выиграв иск против Украины в суде Лондона, РФ теперь намеревается выиграть и в Стокгольмском арбитраже.

Об этом Соломон Манн, израильский эксперт, пишет на своей странице в Фейсбуке. «37 миллиардов долларов – сумма, стоящая на кону. Нужно напомнить, что весь украинский бюджет на текущий год – 23 миллиарда долларов. Выиграть арбитраж для России – дело несложное, и шансы очень высоки», отмечает Манн. По его словам, сейчас нет ни одного форс-мажора и ни одной причины, по которым Украина могла бы как-то оправдаться по невыполнению договора.

«Не очень весело думать о том, что случится, если Россия выиграет суд. Это не катастрофа, но очень неприятное событие для Украины. Утешать может только одно – между решением суда и взысканием долга может пройти не один год, Украина может еще как-то решить внутренние проблемы за это время», подчеркивает эксперт.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...