Братська ненависть росіян до українців,- опитування

Ненависть до колишніх республік, які стали незалежними державами з боку росіян пояснюється ностальгією.


СРСР розпався більше 25 років тому, але більшість мешканців Росії все ще ностальгує за ним, чим і пояснюється ненависть до колишніх республік, які стали незалежними державами.

За інформацією "24 каналу", 59% росіян негативно ставляться до України. Ще у лютому власників двоголового паспорта з аналогічним ставленням до українців було 54%. Цікаво, що 53% громадян РФ не вважають Україну "за кордоном". При цьому 25% вважають, що Росія повинна будь-яким чином тримати під контролем колишні радянські республіки.

Ставлення українців до росіян кардинально відрізняється. 37% власників паспортів із тризубцями відчувають негатив до РФ. За останні півроку ця кількість скоротилась на 9%.

Третина мешканців південно-східних регіонів України вважають, що війну на Донбасі розпочала Росія.

Автор матеріалу: Антон Дорошенко

Джерело

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...