"Біла смерть": Жителі Угорщини зафіксували на камеру появу природного феномену (фото)

Вчені до сих пір не можуть пояснити причину такої аномалії, а люди схильні розглядати її, як містику. Туристам рекомендують бігти подалі, щоб не опинитися в центрі цього природного чуда.

Про це пише видання dni24, повідомляють Патріоти України. Жителі Угорщини зафіксували на камеру поява "білої смерті". Рідкісне природне явище раптово перетворює звичний світ в зимовий туман з низькою температурою повітря.

Вчені до цих пір не можуть пояснити причину такої аномалії, а люди схильні розглядати її, як містику. Очевидці події відзначили, що раптово відчули себе в холодильнику, після чого просто захотілося швидше опинитися в теплому приміщенні. Незважаючи на казкову красу туману, вони рекомендують туристам бігти від нього подалі, щоб не опинитися в центрі природного чуда.

Через різку зміну клімату гинуть багато людей і тварини, які не встигли вчасно відреагувати на небезпеку. Були зафіксовані випадки, коли три людини замерзли в наметах, коли на землю опускалася смертельна імла.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...