Бідний "мученик" - адвокати Насірова порівняли його з Ісусом

Адвокати Насірова стверджують, що економічна експертиза КНДІСЕ не може слугувати доказом у справі їхнього підзахисного.

Адвокати Насірова

Захист відстороненого голови ДФС Романа Насірова стверджує, що економічна експертиза КНДІСЕ не може слугувати доказом у справі їхнього підзахисного.

Про це адвокати Насірова заявили у судовому засіданні з розгляду апеляції щодо його арешту в понеділок.Зокрема адвокати з посиланням на ЗМІ заявили, що директор КНДІСЕ Олександр Рувін відкликав цю експертизу. Суд визначив, що розгляне це клопотання у нарадчій кімнаті.

Водночас прокурори САП в розмові з УП пояснили, що через відкликання Рувіна, вони допитували всіх експертів, які проводили цю експертизу, тому експертиза є обґрунтованим доказом.

Крім того адвокат Олександр Мірошник зазначив, що докази у справі необґрунтовані.

Також він зазначив, суд першої інстанції не належно розглянув клопотання про взяття під варту Насірова.

"Згідно з КПК клопотання щодо чиновника класу "А" має розглядати не один суддя, а три судді", - зазначив адвокат.

Також Мірошник поскаржився на тиск народних депутатів та активістів на суд. "Ми спостерігали погрози на адресу нашого підзахисного. Деякі народні депутати звинувачують Романа Насірова для своїх політичних бонусів", - зазначив він.

"Ми просимо скасувати ухвалу суду першої інстанції. Постановити нову ухвалу - повністю відмовити у клопотання САП", - сказав Мірошник.

Крім того, адвокат Насірова Віктор Петруненко порівняв судовий процес над його підзахисним із древнім Римом.

"Ми бачили, що робиться на вулиці. Дві тисячі років тому так само кричали: "Розіпни", - зазначив Петруненко.

"Древні римляни говорили, що суспільство вимагає хліба і видовищ, хліб є, але в суді є ті, хто хоче видовищ", - сказав адвокат.

У своєму виступі він заявив, що розстрочки надані підприємства Олександра Онищенка були абсолютно законними і його підзахисний лише виконував свою законну роботу.

"Повертаючись до Риму. Видовище було у тому, що одна людина порухом пальця могла вирішити долю людини. Такі аналогії ми бачимо і сьогодні", - додав адвокат.

Роман Кравець, Оксана Коваленко,

Джерело: УП

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...