Безвізовий режим приніс рекордні мільйони в місцеві бюджети

За 8 місяців 2017-го року підрозділи міграційної служби прийняли вдвічі більше заявок на біометричні паспорти в порівнянні аналогічним періодом минулого року.

Жителі Вінницької області заплатили рекордну суму за оформлення нових закордонних паспортів, повідомляють Патріоти України.

З початку року на рахунки місцевих бюджетів поступило 28 млн. грн, пише РЕАЛ.

"Це на 22,6 мільйона більше, ніж за аналогічний період минулого 2016 року. Тобто у 5 разів більше", - говорить в. о. начальника Управління державної міграційної служби України у Вінницькій області Антоніна Ратушна.

Водночас біометричні закордонні паспорти видають із затримкою. У всьому вина – великий наплив.

Міграційна служба попереджає людей про затримку виготовлення паспортів, і не радить бронювати квитки і житло до отримання документів.

Протягом 8 місяців 2017 го підрозділу міграційної служби області взяли заявки від більш 62,6 тисяч громадян на оформлення закордонних паспортів і понад 20,5 тисяч громадян з оформлення ID-паспортів. І це в 2 рази більше в порівнянні аналогічним періодом минулого року.

У масштабах країни кожен день українці оформляють близько 20 тисяч закордонних паспортів.

Джерело

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...