"Безвізові бабусі" готують українцям сюрприз (відео)

Гучні "Бабусі" поділилися планами на наступний рік.

"Безвізові бабусі" прямують на Європу/ фото: facebook.com/grishyn

Відразу після повернення в Україну з угорських гастролей "безвізові" бабусі зібралися на репетицію у клубі рідного села на Чернігівщині, оскільки готуються до виступу в Києві на День Незалежності, куди їх запросили зі своєю програмою.

Про це повідомляє ТСН.

Учасниці колективу розповіли, що його справжня назва - "Берегиня". Він існує вже протягом 40 років. Рішення зайнятися творчістю учасниці ансамблю взяли практично спонтанно - під час польових робіт. Жінки вирішили, що і так завжди супроводжують їх піснею, тому було б непогано показати свій талант й іншим людям зі сцени.

Повернувшись з фестивалю в Угорщині "безвізові" бабусі здивувалися своєю раптовою популярністю в Україні.

"Ми їм говоримо: "Хвате", а вони цілують!"

"До нас у минулому році приїжав з Вєнгрії молодий продюсер, красівий. Знімав нас на камеру і сказав тоді: "Я вас приглашаю на большой европейский фестиваль - собирайтесь". А ми йому: "Куда собірайтесь, якшо в нас пєнсія 1400 гривен, а половину ми тратимо на пілюлі". Он тогда: "Успокойтесь-успокойтесь і ни за что не переживайте", - розповіла 81-річна Наталія Самсон.

За її словами, продюсер купив їм квитки і оплатив готель.

"Ми як оділися утром, так і полетіли. После фєстіваля приглашав нас і на той год, паспорти на цілих десять год нам зделав", - розповіла "Вістям" 81-річна Наталія Самсон.

Про свою популярність бабусі дізналися від родичів, коли їм зателефонували і сказали, що про них говорять у соцмережах.

"Тіко приїхали в аеропорт, ще коло самольота стоїмо, а про нас вже в телевізорі передають. Нас знімали, а ми й не знали. Дивно-чудно в такі годи знамєнітими стать", - дивується Самсон.

Найбільше, за словами артистки, українським бабусям запам'ятався привітний прийом іноземної публіки.

"Люди так дуже ловкі, приємні такі. Ми як од’їзджали з отеля, нас обступили наче міліон душ, "Україна, Україна" кричать. І цілюють нас, і обнімають! Ми їм говоримо: "Хвате", а вони нас оп’ять цілюють. Подарунків надавали, все було. Нас там ніхто не обідив", - підсумувала Самсон.

Також у "Берегині" поділилися планами на наступний рік і розповіли, що знову планують їхати в Європу.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...