Безкоштовно і безболісно: Як у Франції лікують рак (відео)

Прекрасний приклад для наслідування - як держава має клопотатися про своїх громадян.

Рак молочної залози / ілюстративне фото з відкритих джерел

У Франції активно працюють спеціалізовані онкологічні центри, які розробляють і впроваджують нові методи діагностики і лікування раку. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на відео з You Tube-каналу Фактів ICTV.

Жителька Ліона Ґаель Лаффон каже, про свій діагноз – рак молочної залози дізналася майже півроку тому. В онкоцентрі Ліона вона пройшла курс традиційної хіміотерапії, радіотерапії і паралельно отримує підшкірні ін’єкціїp моноклональними антитілами. Вони руйнують пухлинні клітини, мінімально впливаючи на здорові.

Поєднанням хіміо та імунопрепаратів борються з більшістю видів раку. Нові методи терапії потребують чималих грошей. Тому, щорічно лише ліонський онкоцентр отримує з державного фонду понад 200 млн євро.

Вартість лікування одного пацієнта на рік може сягати 150 тис євро. Найдорожчу онкотерапію відшкодовує державна медстраховка, яку мають всі жителі Франції, громадяни і негромадяни.

Фонд страхування сплачує усі рахунки від початку хвороби:консультації із лікарями, обслуговування у шпиталі і медикаменти. На дослідницьку роботу онкоцентр має ще 30 млн євро. Це гранти і добровільні внески від організацій та приватних осіб.


Мільйони євро на наукову роботу дають результа. Якщо до кінця зрозуміти, як імунотерапія діє на різні типи пухлин, то в майбутньому можна лікувати розширений рак без важкої хіміотерапії, впевнений доктор Кас’є.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...