Бандерівський гороскоп. Серпень

Гороскоп розповідає як житиметься в серпні бандерівцям і бандерівкам.

Гороскоп розповідає як житиметься в серпні бандерівцям і бандерівкам.

В серпні Овни-бандерівці мусять продемонструвати, хто в садибі ґазда. Показавши, хто в садибі газда, в родині голова і в ліжку віртуоз, відправляйтеся по місту служби і покажіть ворогу, чому саме українців називають карателями та укропами.

Цей місяць обіцяє бути для вас дуже продуктивним і разом із тим, на Овнів-бандерівців чекає приємний відпочинок і не менш приємні знайомства.

Не гайте часу, ночі в серпні ще теплі.

Тельці-бандерівці в серпні купатимуться в коханні наче вареники в сметані. "Сметани" буде стільки, що ви навіть на деякий час забудете побратимів, славні справи і віддастеся звірячо-укропським задоволенням.

Ну і нічого страшного. Ну і нічого поганого. Маєте право. Тим паче, що ви непогано погарували в попередні місяці.

Як втомитеся шури-мури крутити, почніть будувати плани на найближче майбутнє – як працювати, з ким працювати, в якому напрямку копати криївку та мінувати поля. Якщо будуть проблеми із здоров'ям, припиніть розтиратися горілкою і гайда до фельдшера. Це зекономить вам сили і час.

Рідна криївка давно почала тиснути в плечах Близнюкам-бандерівцям і от нарешті це сталося – прийшов час для змін. Хтось поїде в інше місто, хтось збере свій рой, хтось змінить сімейний статус. Зірки обіцяють, що серпень буде місяцем радикальних змін.

Не так радикальних, як в того галасливого вуйка з вилами, а насправді. Тож, готуйтеся.

В справах робочих намічається багато відряджень, але сала із цибулькою із собою в потяг не збирайте. Бо можуть романтичні знайомства на горизонті виникнути. Так, скромненько, тільки часничку голівку…

В серпні Ракам-бандерівцям задаватиметься, що життя почало скидатися на українську мову по версії Миколи Азарова: ніби й кумедно, а плакати хочеться.

Агов, шановні, більше впевненості в собі! Купа шикарних можливостей чекає на вас, треба тільки активніше долучатися до всього, чим займається ваша чота. Працювати теж краще в команді, тоді користі від роботи буде більше і ви отримаєте шанс на підвищення.

В пошуках цікавенького не відкидайте запрошень на вечорниці – зірки обіцяють вам цього місяця цікаві знайомства

Левам-бандерівцям в серпні захочеться почуватися по царськи, тобто сидіти в кріслі, супитися і брати участь в хмільних бенкетах. А доведеться навпаки підіймати румяну сраку, знімати червону, підбиту соболями камізельку та йти рити окопи. Дуже сильно не засмучуйтеся, бо скоро ви відчуєте від цього процесу не аби яке задоволення і все вдаватиметься легко.

Головне тут – правильний настрій.

Дівам-бандерівцям в серпні доведеться владнати купу справ самотужки. Звісно, рідна чота трохи допомагатиме, але загалом, як то кажуть, Бандера не прийде і порядок не наведе. Цього місяця ви снайпер, вовк-одинак, соліст, артист монологу.

Вичістіть зброю та підготуйте побільше набоїв, можете навіть на пиці щось зелене намалювати, для ще більш бойового вигляду. Звісно, цього ніхто не побачить, (бо ви ж снайпер-одинак), і комарів це не відлякуватиме, але налаштує на потрібний настрій. Саме він зараз дуже важливий, бо ви ж себе, шановні Діви-бандервіці знаєте – на що налаштуєтесь, так все і відбуватиметься.

Ми розуміємо, що це жорстокий жарт, але зірки кажуть, що Терези-бандерівці в серпні зможуть придбати собі квартиру, машину чи яхту. Хоча… може Крим повернеться, як подарунок до Дня незалежності, тож зможете все це в москалів повідбирати.

Чи полкова казна москалів потрапить до ваших ніжних, але сильних рук.

Коротше кажучи, обіцяють вам в цьому місяці серйозне покращення фінансового становища. Тож зав'язуйте із своєю непозбувною бентегою і налаштовуйтесь на краще.

Хоча на всяк випадок, усе ж таки поки що не розповідайте тещі, у якій ви всі в хаті живете, хто вона є і що ви про неї всі ці роки думаєте. Життя бентежне.

Скорпіонам-бандерівцям в серпні доведеться багато працювати, але все відносно легко вдаватиметься. Закінчивши кілька справ і закривши кілька питань ви відчуєте, як самопочуття покращується, а ЧСВ росте як дріжджовий вареник в пароварці.

Проблеми можуть виникнути хіба що з другою половиною – ця зазвичай приємна і мила людина останнім часом немов Кисельов-ТВ надивилася і кожним поглядом погрожує перетворити вас на ядерний попіл. Якщо розлучення не входить у ваші плани на це літо, влаштуйте другій половині тимчасову дієту з пива/шампанського, котлет/цукерок, розмов/спокою та сексу/сексу.

Стрільці-бандерівці в серпні можуть сміливо зібрати собі вузлик с хлібом-салом та чистою сорочкою і відправлятися у подорож на пошуки щастя.

А що, хороша робота то не щастя вже?

Останній місяць літа обіцяє вам зміну роботи, чи зміни в самій роботі, можливо ви отримаєте нового командира, переїдете в нову криївку. Не турбуйтеся, всі зміни будуть на користь.

Особисте життя стане настільки насиченим і різноманітним, що ви спочатку й не знатимете, як на це реагувати. , немов дівчина на притулах.

Зірки радять Козерогам-бандерівцям в серпні брати приклад з розвідників і поменше патякати про свої плани на майбутнє. Особливо це стосується приємних планів – варто тільки розповісти комусь, що збираєтеся у відпустку, так одразу і дощ, і холодильник зламався, а на додаток ще й дупа на кілька розмірів відросте.

Морально підготуйтеся до того, що цього місяця доведеться прийняти бій, можливо навіть із тими, кого ви вважали за своїх союзників. Хоча… з іншого боку це навіть і на краще, бо ви же знаєте їхні слабкі сторони

Водолії-бандерівці цього місяця почуватимуться пляшкою з коктейлем Молотова, який от-от вибухне, але, шановні, міцніше заткніть отвір ганчіркою і остерігайтеся зіткнень з твердими предметами.

Інакше кажучи, закрийтеся і не треба ні з ким буцатися. В серпні вам захочеться побити горщики з тими, з ким ви вже давною воюєте пліч о пліч чи з тим, з ким ділите постіль. Стримуйтеся, на користь це не піде, а розбірки тільки відберуть купу часу і нервів, які краще буде витратити на боротьбу. Тим паче що з часом ви побачите, що сердилися марно і злість пройде сама собою.

З хорошого – на вас чекає приємна подорож. По роботі чи у відпустці – навіть не важливо, настільки все пройде цікаво.

Рибам-бандерівцям зірки обіцяють в червні купу приємних зрушень як в роботі, так і в особистому житті. Нарешті ви вийдете зі стану непозбувної бентеги і вшкварите з усієї зброї по всіх фронтах.

Враховуючи те, що в роботі, коханні та фінансах все буде добре, інші проблеми підуть лисим лісом. Та їх і справді не буде – натомість ви вирішуватимете, як розвиватися далі, чому навчитися і на чию пропозицію пристати. Можливо, виб'єтеся в старшину, купите дешево коня, чи заручитеся з людиною з хорошої родини.

Джерело: Depo.Життя

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...