Аваков сьогодні може піти у відставку

Верховна Рада сьогодні розгляне проект постанови №5041 про звільнення голови МВС Арсена Авакова.
Фото: УНІАНСьогодні, 7 листопада, Верховна Рада України на пленарному засіданні розгляне проекти Виборчого кодексу (законопроекти №3112 і №3112-1), а також проект постанови №5041 про звільнення голови МВС Арсена Авакова.

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на офіційний веб-портал Верховної Ради.

Про це свідчить порядок денний засідання парламенту.

Згідно з опублікованим порядком, одним з перших парламент планує розглянути питання включення до порядку денного сесії законопроекту №7258, яким пропонується передбачити в держбюджеті на 2017 рік додатково 7,6 мільярда гривень на субсидії, а також збільшити фінансування МВС на 1,7 мільярда гривень.

Також на порядку денному в другому читанні стоїить законопроект №6565, яким пропонується дозволити Нацраді з питань телебачення і радіомовлення видавати тимчасові дозволи на мовлення на територіях з особливим режимом мовлення.

А ще у вівторок Верховна Рада планує розглянути питання протидії торгівлі людьми, зокрема законопроект №6243, яким пропонується запровадити кримінальну відповідальність за викрадення людини з метою примусового одруження.



Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...