"Анастасія Виходько" погоріла через свою групу підтримки, - Майкл Щур (відео)

Минулого тижня найбільш обговорюваною темою в соцмережах стало інтерв'ю новоспеченого члена партії «ВО« Батьківщина» Анастасії Приходько.

Анастасії Приходько передчасно покинула інтерв'ю через групи підтримки, що складається з двох чоловіків, один з яких виявився її чоловіком Костянтином. Саме інтерв'ю, відповіді Анастасії і казус з «втечею» Приходько в гумористичному стилі розкритикував Майкл Щур, повідомляють Патріоти України.

Майкл Щур зазначив, що апофеозом інтерв'ю стала відповідь Анастасії Приходько відносного того, де ж Юлія Тимошенко взяла такі величезні гроші на те, щоб знімати величезний особняк і витрачати мільйони на бодігардів, автомобілі та виборчу кампанію. Відповідь Приходько вже облетіла всі ЗМІ: Юлія Володимирівна заробила всі гроші, які у неї є не тому що у неї є бізнес, а тому що вона дуже розумна. Майкл Щур уточнює, що цілком нормально, коли людина пояснює своє багатство тим, що вона дуже розумна, але в партії «ВО Батьківщина» все навпаки, вони намалювали в декларації Тимошенко маленькі цифри, показуючи, що у Юлії Володимирівни немає навіть середнього доходу.


Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...