Альтернатива "євробляхам": Як українцям зекономити на покупці автівок

Фахівці поділилися корисними порадами.

В Україні набирає популярність ввезення б / у автомобілів з Південної Кореї. Про вигоду такого вибору розповіли в виданні "Автоцентр", інформують Патріоти України.

Конечно, здесь выбор значительно меньше, но все же он есть. При этом подавляющее большинство данных машин – продукция местных марок, которая значительно дешевле “западных аналогов”.

В основном в Южной Корее предлагают Kia K5/ Optima и Hyundai Sonata возрастом до 4 лет. Это две основные модели, которые чаше всего попадаются на б/у рынке. На второе место можно расположить кроссоверы Kia Sportage и Hyundai Tucson. Замыкает тройку Hyundai Elantra.

Что касается цен, то они вполне конкурирующие с “американскими” моделями. Например, топовую Hyundai Sonata 2013 года можно купить за 6-7 тыс. долларов (но надо понимать, что речь идет именно о цене авто – без учета стоимости доставки и других расходов).

Кроме стоимости, украинцев также может привлекать еще один момент в таких авто – многие из них оснащены ГБО. Причем речь идет о заводском оборудовании: в Южной Корее автомобили на газе хорошо пользуются спросом, особенно у прокатных служб и сервисов такси.


Доставка авто из Южной Кореи в Украину осуществляется по морю. Среднее время в пути, по данным издания, – 45-55 дней. Однако при покупке авто в Корее нужно всегда проявлять осторожность.

"Часто на продажу выставляются экземпляры, отремонтированные после ДТП", - отметили в издании.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...