Аби не посадили? Зайцева попросила вибачення у сімей забитих нею людей і публічно дала клятву не сідати за кермо

18 жовтня у центрі Харкова сталася страшна ДТП - позашляховик Lexus влетів у натовп людей після зіткнення з іншим авто. Зайцева у залі суду заявила, що їхала на жовтий сигнал світлофора і не встигала загальмувати.

Фото: Сегодня.ua

Як передає Newsroom, вона стверджує, що затиснула клаксон і в останній момент перед зіткненням натиснула педаль гальма, але це не дозволило уникнути ДТП, передають Патріоти України.

Так, під час засідання суду 12 березня вона заявила, що їхала на жовтий сигнал світлофора і не встигала загальмувати, коли почав рухатися другий учасник ДТП - водій Touareg Геннадій Дронов.

"Після того, як Volkswagen протаранив мій автомобіль, машину нахилило набік, перевернуло, я перелетіла на пасажирське сидіння. У цей час я не керувала автомобілем і його в такому стані винесло на людей", - розповіла підсудна.

Зайцева також у черговий раз заявила про повне визнання вини та готовності понести будь-яке покарання, яке обере їй суд. Крім того, дівчина повідомила, що планує допомагати сім'ям потерпілих після відбуття нею тюремного терміну.

"Люди перевернули автомобіль, потім намагалися дістати нас. Намагалися розбити вікно. Нас витягли, коли вирвали пасажирські двері автомобіля Lexus. Коли я вийшла з авто, я підбігла до поліцейського і віддала йому свої права", - розповідає дівчина.

Також Олена зазначила, що за площею Конституції рухалася зі швидкістю 80 км на годину, а швидкість водія Volkswagen не знає.


На уточнення представника потерпілих, вона повідомила, що два роки тому отримала права, 6 разів притягалася до адміністративної відповідальності, чотири з них за парковку.

Крім того, вона додала, що не все пам'ятає про трагедію.

Раніше в мережі з'явилися обвинувальні акти щодо Дронова і Зайцевої. Як з'ясувалося, з відповідного документа щодо підозрюваної "зникли" згадки про опіати, які були виявлені в її організмі після аварії.

18 жовтня у центрі Харкова сталася страшна ДТП - позашляховик Lexus влетів у натовп людей після зіткнення з іншим авто. В результаті аварії 5 людей загинули, ще одна померла у лікарні і ще 6 отримали травми різного ступеня тяжкості.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...