А там не знайшли візитівки Яроша?: Масове отруєння кращих спортсменів РФ на спортивній базі

Серед постраждалих - фехтувальники, гімнастки, борці, учасниці змагань із синхронного плавання.

Близько п'яти десятків спортсменів, що входять у національні команди Росії, отруїлися під час зборів на підмосковній базі "Озеро Кругле", повідомив ТАСС із посиланням на одного з учасників зборів. Серед постраждалих - фехтувальники, гімнастки, борці, учасниці змагань із синхронного плавання.

"Все почалося у середу. Увечері сходили на вечерю, а під ранок почалось - хлопців стало "косити" одного за іншим. Наразі хворих близько 50 осіб, у всіх були однакові симптоми: температура, пронос, блювота", - розповів співрозмовник.

Після інциденту на спортивну базу прибули співробітники Росспоживнагляду і Федерального медико-біологічного агентства Росії (ФМБА), які взяли проби. Результати дослідження будуть готові у вівторок.

Ще одна версія харчового розладу - можлива ротавірусна інфекція. "Однак це досить дивно, оскільки ротовірус передається через забруднені руки або речі, а спортсмени займаються у різних залах, тому найвірогідніша версія - отруєння у їдальні", - сказав він.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...