А потім продадуть пасажирам: Мережа шокована огидним відеороликом, відзнятим на залізничному вокзалі у Києві (відео)

На Київському вокзалі зняли відео, в якому відображено, як продавець у кафе негідно поводився з продуктами харчування, які потім продавав пасажирам.

Той самий бармен, який курив на їжу в холодильникуПро це на своїй сторінці в Facebook повідомив очевидець Андрій Макрушин, передають Патріоти України.

"Київ. Центральний залізничний вокзал. Стойка Nero Aroma Caffe. Одне з начебто пристойних закладів, наскільки пристойним воно може бути на вокзалі, але тим не менше", - зазначив Макрушин.

Він нагадав, що в громадських місцях заборонено курити.

"Як я розумію, курити в приміщенні, так і на робочому місці працівникам закладу заборонено, але це нічого, адже є холодильник з бутербродами і бургерами, куди можна курити, диміти, а потім продавати людям. Хлопець, взагалі не парячись і не соромлячись, відкриває стулку холодильника і починає старанно диміти на те, що ми з вами, шановні пасажири, будемо їсти", - додав очевидець.

Він також показав фото бармена і відео.

Фото: Андрій Макрушин, Facebook



Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...