90-річна британська модель продовжує успішно підкорювати прихильників і на пенсію йти не збирається

У свої 90 років вона є найстаршою моделлю в світі.

Історія успіху. Дафні Селф 90 років і вона є найстаршою моделлю в світі. Напередодні Нового року стало відомо, що жінці вручать орден Британської імперії за допомогу літнім людям реалізовуватися в модельному бізнесі, інформують Патріоти України.

Свою карьеру модели британка начала, когда ей был 21 год. Но популярность к ней пришла в возрасте 70 лет, когда она снялась в фотосессии для журнала Vogue. Эта фотосессия произвела революцию в мире моды. Пожилые люди стали получать приглашения на съемки.

Фото: instagram/daphneselfe

Дафна не собирается уходить на пенсию, у нее уже запланировано несколько кампаний с именитыми брендами в 2019 году. О своем возрасте она говорит, что это лишь цифра. Ощущает она себя гораздо моложе.
C 2015 Дафна руководит академией, где делится своим жизненным опытом не только с пенсионерами.

Фото: instagram/daphneselfe

Орден Британской империи был основа в 1917 году, как военная награда. С 2012 года в честь бриллиантового юбилея королевы орден стали вручить и гражданскому населению.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...