60 років відданого кохання: Пара ледь не загинула від вибухів у Балаклії

Нына у розпачі шукала свого чоловіка Гришу. Без нього навідріз відмовлялася залишати місто.

Вибух у Балаклії/Скріншот з відео

Вони прожили разом 60 років і ледь не втратили один одного під час подій у Балаклії.

Коли журналісти 24 Каналу вперше зустріли Ніну Гергель, вона у розпачі шукала свого чоловіка Гришу. Без нього навідріз відмовлялася залишати місто.

Ніна і Гриша Гергелі у той день з дому тікали разом. На вулиці вона сіла до сусідів у машину, він пішки пішов. Але коли дістався місця, звідки всіх евакуйовували на автобусах, дружину не знайшов.

"Кажуть, ось автобус – сідайте. – Та ні, підождіть, в мене ще бабушка тут. – Та ніде ваша бабушка не дінеться. – От інтересні які люди. Якщо мене в одне місце повезуть, а її в друге, тоді що? Вона з ума зійде", – пригадує Гриша Гергель.

Скріншот з відео

З міста виїжджали разом. До сусіднього села. Здавалося, б найгірше позаду. Та Ніна ламає ногу.

Вони познайомились ще в школі. Разом вже 60 років. Для нього це було кохання з першого погляду. Пізніше одружились і нікому про це не сказали.

Скріншот з вдео

Зараз йому 80. Їй 78. 5 років тому у Ніни стався інсульт, їй важко говорити і вона майже нічого не бачить.

– Намагаємося один одного менш ображати

– Він такий, що не образить. А зараз взагалі не знаю, що б я робила, якби не він.

Ніна і Гриша/Скріншот з відео

Сама ж квартира родини постраждала. Але Гриша Гергель поки не може довести її до ладу. Адже Ніна в сусідньому селі. Поки вирішив – ремонт почекає. За цей час він буде біля неї, доглядати і міцно тримати за руку.

Джерело:24 канал

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...