100 доларів за кожного іноземного працівника: У Польщі вводять податок за працевлаштування заробітчан

В цьому році в Польщі планують прийняти закон, який вводить фіксований податок за працевлаштування сезонного працівника.

Про це повідомив глава Постійної комісії Кабміну Польщі Генрі Ковальчик, передають Патріоти України за інформацією Delo.ua.

Ковальчик, который координирует работу над проектом, рассказал, что налог на одного рабочего составит около 300 злотых в месяц (2180 гривен). Его будет выплачивать фермер, который нанимает иностранцев на сезонные работы.

Закон планируют рассмотреть до конца года. В случае его принятия новые правила для сезонных работников вступят в силу со следующего лета.

Чиновник подчеркнул, что «при случае решим проблему регистрации иностранных работников, что также важно для национальной безопасности». По его словам, Польша выдала более миллиона разрешений на въезд, однако не может эффективно контролировать, сколько нелегалов осталось в стране.

В прошлом году власти Польши готовили поправки, ограничивающие работу иностранцев — работающие сезонно иностранцы должны зарабатывать столько же, сколько и другие работники в отрасли.
В 2016 году вид на жительство в Польше попросили 95,5 тысяч украинцев, что составило 68% от общего числа обращений.

Джерело

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

За тиждень у християн східного обряду Великдень! Що дозволяється робити у Вербну неділю і чого не бажано

неділя, 9 квітень 2023, 8:18

За тиждень до Великодня, також у неділю, віруючі йдуть до церкви святити гілочки верби і приносять їх додому для захисту оселі, родинного добробуту та здоров'я рідних. Цей день називають Входом Господнім у Єрусалим, Вербною неділею, "шутковою" або "кві...

З архіву ПУ. Неймовірне нахабство: Путін привласнив собі історію України

середа, 27 липень 2022, 23:55

Кривавий диктатор відкрито збрехав, що хрещення Русі нібито стало відправною точкою розвитку російської державності "забувши", що під час хрещення Русі в Києві в 988 році не існувало навіть Москви. Глава Кремля 28 липня 2018 року заявив, що хрещення Ру...